dimarts, 8 de gener de 2019

JAN, UN PROTAGONISTA MOLT COLORIT!


En Jan va ser el darrer protagonista del primer trimestre. Com cada dilluns, se li va fer entrega de la gorra i el xiulet del maquinista del tren durant tota la setmana. A més, va ser l’encarregat de les feines del dia a dia de l’aula

Quan vàrem obrir la seva capsa de vida ens vàrem quedar molt impressionats perquè hi havia una carassa d’en Conguito i el conte d'en Patufet! També ens va contar que li agrada molt la sopa, anar a la platja i ens va mostrar la seva família. 


La seva mare va venir un dia a fer un taller de colors! Primer ens va contar el conte de Colors. Era un conte amb molta màgia perquè a mesura que avancen les pàgines, els colors van canviant. Ens va agradar molt! 

Després del conte ens va preparar unes activitats molt divertides i interessants. Primer vàrem experimentar amb els colors que sortien en el conte i després vàrem pintar una bolla de Nadal amb uns pinzells màgics! Eren de paper i quan els banyàvem amb aigua pintaven! Vàrem gaudir molt d’aquestes noves experiències. 


Quan va acabar tot, ens vàrem fer una foto de grup amb la seva mare i ens vàrem acomiadar d’ella. Moltes gràcies Juana Maria!!Un altre dia vàrem fer el dibuix del protagonista. Primer a la pissarra el vàrem dibuixar-lo identificant les parts del seu esquema corporal i després el vàrem plasmar a un full. Cada vegada va millorant el traç dels infants de la classe dels trens. 

Per acabar, vàrem rebre la visita d’en Leo i ens va dir qui seria el primer protagonista del 2019! Serà en Jordi!! Aleshores, en Jan li va fer entrega dels elements del protagonista i vàrem deixar la seva capsa de vida preparada per obrir-la en tornar de vacances. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada